professional equipment for food service
Iera Odos 2-4, Athens
Τel: +30 210 3472366, +30 210 3472270, Fax: +30 210 3476037

Soft and Frozen Yogurt

Νέοι Όροι και προϋποθέσεις στην παρασκευή και διάθεση Παγωτού (άρθρο 137). Το παγωτό αποτελεί στην ουσία γλύκισμα που παράγεται με κατάψυξη και προσφέρεται ως τέτοιο όπου για την παρασκευή του χρησιμοποιούνται υλικά που προβλέπονται από την νομοθεσία. Μπορεί να παράγεται, να αποθηκεύεται, να διακινείται και να προσφέρεται στους καταναλωτές από επιχειρήσεις που ελέγχονται με το νέο καθεστώς της υγειονομικής νομοθεσίας σε συνδιασμό με τις διατάξεις του Ν. 3325/2006. Καθιερώνεται για την  παρασκευή και διάθεση παγωτού σε όλες τι επιχειρήσεις, η εγκατάσταση, η εφαρμογή και η διατήρηση, του συστήματος HACCP. Στο καταστημά μας θα βρείτε μηχανές παρασκευής παγωτού εισαγωγής μας σε Ασυναγώνιστες Tιμές

Pages

Filters