professional equipment for food service
Iera Odos 2-4, Athens
Τel: +30 210 3472366, +30 210 3472270, Fax: +30 210 3476037

CATERING SINKS & BASINS

ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΙΔΡΥΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΡΘΡΟΥ 38 ΤΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ – ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΕΣ – ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΑ – ΟΒΕΛΙΣΤΗΡΙΑ – ΠΙΤΣΑΡΙΕΣ – ΣΝΑΚ-ΜΠΑΡ – FAST-FOOD – ΖΥΘΟΠΩΛΕΙΑ – ΜΠΥΡΑΡΙΕΣ – ΟΥΖΕΡΙ) ΛΑΝΤΖΑ: με 1, 2, 3 ή 4 γούρνες και πλυντήριο πιάτων  όπου απαιτείται. Οι λάντζες πρέπει να είναι από ανοξείδωτο υλικό, να έχουν παροχή κρύου και ζεστού νερού και πλακάκια στον τοίχο μέχρι ύψος 0,75μ. Τα οινομαγειρεία και άλλα παρόμοια καταστήματα λαϊκής μορφής, δυναμικότητας έως 20 καθισμάτων είναι δυνατόν να έχουν 3 γούρνες.Τα Σνακ Μπαρ , Οβελιστήρια και Πιτσαρίες μέχρι 20 καθισμάτων και εφόσον χρησιμοποιούν σκεύη μιας χρήσης είναι δυνατόν να έχουν 1 μονό νεροχύτη. Απαιτείται και ένας ποδοκίνητος νεροχύτης για το πλύσιμο των χεριών του προσωπικού.

Filters