επαγγελματικός εξοπλισμός μαζικής εστίασης
Ιερά Οδός 2-4, Αθήνα
Τηλ: 210 3472366, 210 3472270 f, Fax: 210 3476037

Προφίλ

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής και εμπορίας ειδικού εξοπλισμού καταστημάτων μαζικής εστίασης από το 1964 και διατηρεί δυναμική παρουσία στο ανταγωνιστικό περιβάλλον τόσο της εγχώριας, όσο και της διεθνούς αγοράς.

Το εξειδικευμένο προσωπικό με την μακρόχρονη πείρα του, καθώς και η συνεργασία με μερικές από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες της Ευρώπης έχουν προσδώσει το όνομα και το κύρος που σήμερα έχει.

Ο εξοπλισμός που εμπορεύεται η εταιρεία περιλαμβάνει παντός τύπου συσκευές που εξοπλίζουν το χώρο παραγωγής και επεξεργασίας προϊόντων σε καταστήματα όπως εστιατόρια, ταβέρνες, ψητοπωλεία, snack - bar και κάθε είδους επιχειρήσεις μαζικής εστίασης.

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της επιχείρησης είναι η δυνατότητα να δημιουργεί ειδικές κατασκευές που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του χώρου των καταστημάτων που εξοπλίζει. Η εταιρεία συζητά και επιλέγει για τους πελάτες της την καλύτερη δυνατή λύση για τη διακόσμηση και λειτουργία του καταστήματός τους, ενώ φροντίζει για το σχεδιασμό, την κατασκευή, αλλά και την εγκατάσταση του εξοπλισμού.

Με τη χρήση νέας τεχνολογίας και τεχνογνωσίας η εταιρεία επιδιώκει διαρκώς να ανανεώνει και να βελτιώνει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, ώστε να ανταποκρίνεται όσο το δυνατόν καλύτερα σε κάθε είδους απαίτηση αυτών που την εμπιστεύονται. Με στόχο την ικανοποίηση των πελατών της συνεχίζει να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες πάντα με υψηλή ποιότητα και ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

Μοιράσου το

Φίλτρα