επαγγελματικός εξοπλισμός μαζικής εστίασης
Ιερά Οδός 2-4, Αθήνα
Τηλ: 210 3472366, 211 8004745, Fax: 211 8000401

Ψυγεία ΚΡΑΣΙΩΝ

Οι σημαντικοί κανόνες αποθήκευσης Ο οίνος είναι ένα ζωντανό και ευαίσθητο προϊόν που απαιτεί απαλή αποθήκευση για να διασφαλίσει τις καλύτερες συνθήκες για την ωρίμανση και την ανάπτυξή του. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Η ιδανική θερμοκρασία αποθήκευσης για τον οίνο είναι περίπου 10-14°C και πρέπει να είναι σταθερή. ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ: Το μπουκάλι δεν προσφέρει καμία προστασία από το άμεσο ηλιακό φως, και ιδιαίτερα το υπεριώδες φως μπορεί να είναι επιβλαβές για το κρασί. Συνεπώς, ο οίνος θα πρέπει να αποθηκεύεται στο σκοτάδι προστατευμένο από την υπεριώδη ακτινοβολία. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΣ ΔΟΣΕΙΣ: Εάν ο οίνος είναι εκτεθειμένος σε επαναλαμβανόμενες δόσεις, αυτό θα διαταράξει τη βιοχημική ανάπτυξη του κρασιού. Οι κραδασμοί είναι συχνά ο λόγος για τον οποίο ορισμένα από τα καλύτερα και καλύτερα κρασιά δεν καταφέρνουν να φτάσουν στη βέλτιστη γεύση τους. Εκπτώσεις Τιμών και Μεγάλες Προσφορές!!!  

Φίλτρα