επαγγελματικός εξοπλισμός μαζικής εστίασης
Ιερά Οδός 2-4, Αθήνα
Τηλ: 210 3472366, 211 8004745, Fax: 211 8000401

ΠΛΥΣΙΜΟ / ΥΓΙΕΙΝΗ

ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΙΔΡΥΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΡΘΡΟΥ 38 ΤΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ – ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΕΣ – ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΑ – ΟΒΕΛΙΣΤΗΡΙΑ – ΠΙΤΣΑΡΙΕΣ – ΣΝΑΚ-ΜΠΑΡ – FAST-FOOD – ΖΥΘΟΠΩΛΕΙΑ – ΜΠΥΡΑΡΙΕΣ – ΟΥΖΕΡΙ) ΛΑΝΤΖΑ: με 1, 2, 3 ή 4 γούρνες και πλυντήριο πιάτων  όπου απαιτείται. Οι λάντζες πρέπει να είναι από ανοξείδωτο υλικό, να έχουν παροχή κρύου και ζεστού νερού και πλακάκια στον τοίχο μέχρι ύψος 0,75μ. Τα οινομαγειρεία και άλλα παρόμοια καταστήματα λαϊκής μορφής, δυναμικότητας έως 20 καθισμάτων είναι δυνατόν να έχουν 3 γούρνες.Τα Σνακ Μπαρ , Οβελιστήρια και Πιτσαρίες μέχρι 20 καθισμάτων και εφόσον χρησιμοποιούν σκεύη μιας χρήσης είναι δυνατόν να έχουν 1 μονό νεροχύτη. Απαιτείται και ένας ποδοκίνητος νεροχύτης για το πλύσιμο των χεριών του προσωπικού.

Φίλτρα