επαγγελματικός εξοπλισμός μαζικής εστίασης
Ιερά Οδός 2-4, Αθήνα
Τηλ: 210 3472366, 210 3472270 f, Fax: 210 3476037

Παγωτού BLAST CHILLING & SHOCK FREEZING

Τα μηχανήματα Blast Chilling & Shock Freezing Παγωτού αποτελούν βασικό εξοπλισμό για gelaterie και παγωτοβιοτεχνίες που επιδιώκουν ποιότητα, ταχύτητα και ασφάλεια στην παραγωγή. Με την τεχνολογία ταχείας ψύξης και βαθιάς κατάψυξης, διατηρούν τη γεύση, την υφή και τα αρώματα του παγωτού, μειώνοντας παράλληλα τον κίνδυνο βακτηριακής ανάπτυξης. Πλεονεκτήματα Blast Chilling & Shock Freezing Παγωτού ✔ Διατήρηση γεύσης και κρεμώδους υφής ✔ Ασφάλεια τροφίμων και συμμόρφωση με υγειονομικά πρότυπα ✔ Ευελιξία στη λειτουργία για μικρές ή μεγάλες παραγωγές ✔ Εξοικονόμηση χρόνου και ενέργειας ✔ Ανθεκτική ανοξείδωτη κατασκευή για επαγγελματική χρήση Με τη χρήση ενός επαγγελματικού Blast Chiller ή Shock Freezer, η επιχείρησή σας αποκτά ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, συνδυάζοντας ποιότητα, αξιοπιστία και παραγωγικότητα στην παρασκευή παγωτού.

Φίλτρα